i år vill vi ge tomten en juklapp!

Hur löser tomten sin ankomst i år? Har även tomten fått restriktioner från Folkhälso- myndigheten? Är skorstenen coronasäkrad? Sitter tomten och alla nissarna i digitala möten och funderar ut kreativa lösningar för den 24 december? Vi vill så gärna tro det! En sak är säker och det är att vi måste hitta nya former att umgås med nära och kära nu när vår första corona-advent och corona-jul står för dörren.

När vi är förbi den dörren så är förhoppningen att det ljusnar och pandemin bleknar, både med sin närvaro och i minnet.

Så i år vill vi ge tomten en julklapp från hela världen!
Vi ska slå in alla virus, alla restriktioner, all ohälsa i pandemins framfart i ett fint rött papper med ett fint sidenband och på kortet ska det stå; Kära tomten, förvara detta paket väl gömt. Öppna aldrig paketet. Lägg paketet i din säck, knyt ihop säcken med ett buntband. Ta med den till Nordpolen!

Håll i och håll ut och glöm inte hålla avstånd!

Med dessa ord önskar Styrelsen er alla en riktigt underbar Advent och Jul i det nya normala!

Läs hela nyhetsbrevet  i sin helhet

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter