Lyckad arbetsdag!

Vilken lyckad arbetsdag det blev och vilket underbart väder vi hade! Uppslutningen var över förväntan, cirka 60-70 personer deltog.
Kl 9:00 samlades alla sedvanlig vid gemensamhetshuset och vår ordförande Mikael hälsade oss alla välkomna och solen värmde på precis som planerat.

Arbetsuppgifter delades ut (på programmet stod mycket eldning) och arbetsdagen påbörjades för ung som gammal. Kl 12:00 återsamlades alla för en välförtjänst paus och korv med bröd och god kaka intogs i strålande solsken runt poolen.  I samband med detta passade ordförande på att ge ytterligare information om:

  • att styrelsen har planer på att bygga en båtbrygga vid kanoterna. Intresseanmälan för att hjälpa till önskas via formuläret för intresseanmälan.
  • att förnya området vid gemensamhetshuset till att bli ett mera aktivitetsområde än vad det är nu. Förslag önskas via förslagslådan.
  • att styrelsen har genomfört en inventering under sommaren för att få ett bra underlag för kort- och långsiktig planering för vårt område. Tanken är att detta ska planeras och informeras till nästa årsmöte.
  • att en hemsida för föreningen är på gång inom kort. Finns flera förslag om vad som ska ligga på hemsidan skriv och skicka via förslagslådan.
  • att det i samband med nästa arbetsdag till våren planeras ett litet grillsamkväm efter arbetsdagens slut.
Styrelsen vill framföra ett stort och varmt tack till alla som deltog och gjorde vår gemensamma arbetsdag till en trevlig minnesvärd dag!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter