Hej i julförberedelserna!

Att nynna på lite julsånger, tända ljus och advents- och julpynta är väl något vi alla tycker är lite småmysigt. Något som blir viktigare och viktigare är att stanna upp och njuta av nuet. Det behöver man träna på. Att se hur bra vi har det i det stora hela.
Det är värt att tänka på många gånger om. Att tänka lite extra på de som behöver det och att tänka goda tankar mår man bra av.

Trots att vi ska njuta av nuet vill styrelsen ändå titta tillbaka lite på året som gått för vår fina samfällighet, men även blicka framåt. Under 2019 har det hänt en hel del som många av våra medlemmar har varit delaktiga i. Vi är en samfällighet som ligger i framkant och som värnar om
vårt område. Det tycker vi i styrelsen är jättekul!

Läs hela nyhetsbrevet i sin helhet.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter