Vill du vara med och dela med dig av vad som händer i vårt område - Nu finns FB för Kvarnfallsringen!

För allas information finns det nu en FB-sida för Kvarnfallsringen.  

Syftet med denna digitala mötesplats är att skapa tillfällen att mötas och dela med oss av vad som händer i vårt område här på Kvarnfallsringen. Vi kan bestämma lekträffar med våra barn, dela med oss av trädgårdstips, byta perenner eller kanske hitta en tennispartner. Har du bra tips om hantverkare i vår omnejd får du gärna dela med dig. Tipsa gärna om det händer något kul och spännande i Källsjö eller i omkringliggande områden.  Vill du hyra ut ditt hus kan du ”annonsera” här. Eller kanske dela med dig av en bild från vårt vackra område.
Det viktigaste med mötesplatsen är just att mötas för oss som har FB och dela tips och erfarenheter i en positiv anda.

Om man inte har FB kommer man inte att missa någon information. Styrelsen kommer att använda sig av de inarbetade informationskanalerna som finns (e-post, brev för de som inte har e-post, hemsida och anslagstavla).

Har du inte FB kan detta vara en anledning att skaffa :)

Administratörer för FB-sidan är Charlotta ”Lotta” Wässing och undertecknad.

/Styrelsen
gm Sabine Hansson
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter