Härlig stämning på vår arbetsdag

Lördag den 16 maj var vi redo för vårens arbetsdag på Kvarnfallsringen. Det blev en fantastisk bra uppställning av boende som tog chansen att vara med och göra i ordning i vår underbara by. Det blev också startskottet för vår källsortering och nu finns dessa förutsättningar för alla.

Efter ett trevligt fikabrejk med en hel del information var det fortfarande intensivt arbete i flera timmar. Årets nyordning med After Work blev både välbesökt och populärt och Kvarnfallsringens egen chefs kock Claus med assistans av Monica och Gudrun såg till så att alla blev mätta och belåtna.

Från styrelsen vill vi tacka alla för ett mycket gott arbete och vi vågar redan nu lova att After Work har kommit för att stanna.

Inom kort kommer även lite bilder från vår arbetsdag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter