loading...

Fritidsbyn i hallands natursköna inland

Källsjö ligger i Falkenbergs kommun med 10 minuters bilfärd till Ullared, cirka 40 minuter till Falkenberg, 30 minuter till Varberg och 1 timmes bilväg till Göteborg. Källsjö erbjuder en mycket vacker natur och omges av rikligt med sjöar och vattendrag.

Barkhults samfällighetsförening bildades 1979 och omfattar 74 fastigheter som är uppdelade i fyra stugbyar, gula, röda, bruna och vita byn. Det första spadtaget för området skedde 1978 och stugorna stod färdiga i oktober 1979.

I byn finns ett gemensamhetshus med tvättstuga, bordtennisrum och bastu. I anslutning till gemensamhetshuset finns också en utomhuspool. Området ligger nära sjön Barken där fina möjligheter till bad finns.

På föreningens område finns också en tennisbana (mer information under länkar) Naturen runt området är attraktivt för promenader, svampplockning, motion med mera.

Att tillhöra en samfällighetsförening innebär att varje fastighetsägare ansvarar för underhåll och förnyelse av sin fastighet medan samfällighetens tillgångar underhålls och förnyas av samtliga fastighetsägare tillsammans.

KALENDER

nyheter/På gång

Nu är hjärtstartaren på plats vid gemensamhetshuset. Vi vill uppmana alla som har möjlighet att utbilda sig via sitt jobb eller via annat forum att göra det. Detta är en viktig insats för att rädda liv! Har du inte möjighet att gå en HLR-utbildning se utbildningfilm från HLR-rådet.

Vuxen-HLR utbildningsfilm 2021 on Vimeo
Hjart-lungraddning-vuxen-handlingsplan.pdf (hlr.nu)

Läs hela inlägget »
2020-11-23
i år vill vi ge tomten en juklapp!
2019-12-08
Hej i julförberedelserna!

Hur är väDret i källsjö?

snabblänkar

Förslagslåda
Vi i styrelsen vill gärna veta vad du tycker. Har du förslag på hur vår stugby kan förbättras. Mejla oss i styrelsen.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret vad du är intresserad av att delta i.

Ägarbyte
Vi önskar dig som är ny ägare varmt välkommen. Lämna information till vårt medlemsregister här.

Adressanmälan
Här anger du/ni adressändring samt byte av e-mejl adress och dyligt.